BSO

We willen kinderen iets meegeven waar ze de rest van hun leven plezier van hebben!

Kids First COP groep is een laagdrempelige en innoverende kinderopvang. Met betrokken medewerkers en eigentijdse ouders, geheel gericht is op professionele en vertrouwde kinder- en peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Bij Kids First komen de kinderen op de eerste plaats. Voor meer informatie kunt u terecht op www.kidsfirst.nl of bellen naar 088-0350400.

In onze school biedt Kids First peuteropvang en buitenschoolse opvang.  Peuteropvang It Hummelhuecky is een locatie voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Kinderen kunnen twee dagdelen per week komen spelen. Als kinderen groter worden, groeit ook de wereld om hen heen. Ze hebben de behoefte hun omgeving te ontdekken. De peuteropvang is dan een avontuurlijke plek, helemaal gericht op de ontwikkeling van kinderen. Veilig, vriendelijk en stimulerend. 

BSO Vrouwenparochie biedt buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Als kinderen groter worden en naar de basisschool gaan, veranderen hun behoeftes mee. Ze spelen samen, sluiten vriendschappen en leren grenzen kennen. Zeker oudere kinderen willen vanuit zichzelf de wereld verkennen en leren van nieuwe ervaringen. Onze pedagogische medewerkers spelen daar uitstekend op in. De buitenschoolse opvang is ook beschikbaar op vooraf aangegeven schoolvrije dagen en tijdens schoolvakanties, de kinderen worden dan opgevangen bij BSO de Jint in Stiens.

Buitenschoolse opvang duur? Dat valt mee! De uiteindelijke kosten voor kinderopvang hangen af van de vorm, het aantal dagen en hoeveel kinderopvangtoeslag u krijgt. Wanneer u graag wilt weten wat de kosten zijn op basis van uw eigen situatie, dan kunt u een email sturen naar de afdeling Planning. Zij zoeken het graag voor u uit en maken het inzichtelijk voor u. U kunt ook zelf uw netto kosten berekenen met behulp van onze rekentool.

Wanneer u wilt kennismaken of uw kind(eren) wilt aanmelden voor de BSO kunt u terecht op hun website: www.kidsfirst.nl. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met KidsFirst: 0800 0350400. Onze contactpersoon bij KidsFirst is Maaike Richards.

Voor overige vragen kunt u uiteraard ook terecht bij de leidster Douwina Alkema. Bereikbaar op het telefoon van de school: 0518 401 682.